Galatasaray Muslera kararını verdi, Antalya maçında oynayacak mı

Galatasaray Muslera kararını verdi, Antalya maçında oynayacak mı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Antalyaspor ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Galatasaray'da Fernando Muslera belirsizliği son bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Antalyaspor ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Galatasaray'da Fernando Muslera belirsizliği son bulundu.Uruguay Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Güney Amerika Grubu maçları nedeniyle sarı-kırmızılı takıma dün akşam saatlerine katılan Muslera, bu sabah saat 12:30 sularında yapılan hafif antrenmanda takımdaki yerini aldı. Saat 12:30 ile 13:10 arası süren antrenmanda Fatih Terim ile kısa bir görüşme yapan Muslera'nın oynamak istediğini dile getirdiği belirtildi. Saat 13:10'da sona eren antrenmanın ardından saat 14:00'de öğlen yemeğinde de takım arkadaşlarıyla beraber olan Muslera'nın Antalyaspor karşısında forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.Galatasaray'da Selçuk İnan ve Gökhan Zan sakatlıklarından dolayı Antalyaspor karşısında forma giyemiyecek.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...