Galatasaray, Mauro İcardi için harekete geçiyor

- Güncelleme:
Galatasaray, Mauro İcardi için harekete geçiyor

Spor Haberleri

Sarı kırmızılılar, ara transfer döneminin kapanmasından sonra önümüzdeki sezonun çalışmalarına başlayacak. Gelecek planlamasında ilk icraat PSG ile İcardi için masaya oturmak olacak.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Lider Galatasaray bir taraftan bu sezonun bir taraftan da gelecek sezonun hesaplarını yapıyor. Devre arası transfer döneminin kapanmasına artık sayılı saatler kaldı. Galatasaray, son ana kadar Haji Wright için girişimlerini sürdürecek. Aslan, Antalya’ya yaptığı bonuslar hariç 4 milyon avroluk teklifinde artırıma gitmeme kararı aldı. ABD’li oyuncu Antalya yönetiminden anlayış bekliyor. Bu transferden olumlu ya da olumsuz cevap gelmesinden sonra Galatasaray rotasını yaz dönemi transferine çevirecek.

ÜCRETİNDE İNDİRİM YAP

Sezon başında PSG’den sadece 750 bin avroya kiralanan Mauro İcardi’nin bonservisini almak için sarı kırmızılılar resmî girişimlere başlayacak. Fransız basını da İcardi’nin PSG’ye dönüşünün olmadığını vurguluyor. Aslan, 30 yaşındaki yıldızın bonservisini 8 milyon avro civarında bir rakama alıp, golcü ismin de kalan haftalarda kafasının rahat olmasını hedefliyor. PSG’nin bu teklife sıcak bakacağı tahmin edilirken İcardi’den de yıllık 7 milyon avroyu bulan ücretinde indirime gitmesi talep edilecek.

URUGUAY’A GİDİYOR

Galatasaray’ın sezon başında Arsenal’den 6 milyon avroya kadrosuna kattığı Lucas Torreira’ya millî davet geldi. 27 yaşındaki yıldız oyuncu Uruguay’ın 24 Mart’ta Japonya ve 28 Mart’ta Güney Kore ile oynayacağı maçların kadrosuna çağrıldı. Muslera ise açıklanan kadroda yer almadı.

HERKES ÇOK MUTLU

Galatasaray lig hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Sakatlıkları geçen Mertens ve Midtsjö özel program eşliğinde sahada ve salonda idman yaptı. Sarı kırmızılılar bugün İstanbulspor ile hazırlık maçında karşılaşacak ve 
gişe gelirleri depremzedelere aktarılacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak maç 17.00’de başlayacak. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...