Galatasaray ManU galibiyetiyle kasayı doldurdu: 19 milyon euroyu geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Galatasaray ManU galibiyetiyle kasayı doldurdu: 19 milyon euroyu geçti

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, dünkü Manchester United zaferiyle 2.8 milyon Euro daha kazandı. Sarı kırmızılılar toplamda ise 19.37 milyon Euro kasasına koymuş oldu.

Galatasaray, dün Manchester United deplasmanında elde ettiği 3-2'lik zaferle UEFA'dan 2.8 milyon Euro galibiyet primi almaya hak kazandı.

ŞİMDİDEN 19,37 MİLYON EUROYU KASAYA KOYDU

Kopenhag beraberliği sonrası 930 bin Euro kazanan sarı kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi'ne ayak bastı parası olarak da 15 milyon 640 bin Euro almıştı. Galatasaray böylece şimdiden kasasına 19.37 milyon Euro koymuş oldu.

SON 16'YA KALIRSA 9,6 MİLYON EURO KAZANACAK

Bu rakam dışında Aslan'ın son 10 yıllık UEFA kulüpler sıralamasına göre kazanacağı katsayı parası 9 milyon 96 bin Euro.Grupta her galibiyet için 2.8 milyon Euro, beraberlik için de 930 bin Euro kazanacak olan sarı kırmızılı ekip son 16'ya kalırsa 9.6 milyon Euro bonus elde edecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...