Galatasaray Mancini'ye veda edebilir!

Galatasaray Mancini'ye veda edebilir!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Roberto Mancini ile devam kararı alınmasına rağmen sezon öncesi ayrılık yaşanma ihtimaline karşın B planı da hazır.

Geçtiğimiz sezonun 7. haftasında takımın başına getirilen ve 3 yıllık sözleşme imzalanan İtalyan teknik adam özellikle alınan başarısız sonuçların ardından kadroyu kendisinin oluşturmadığına vurgu yaparak bu durumla ilgili rahatsızlığını dile getirmişti.
Yeni sezonda hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ezeli rakip F.Bahçe ile 4. yıldızı takma mücadelesine girecek olan sarı-kırmızılılarda Mancini özellikle takımın savunmasına takviye yapılmasına istiyor. Ünal Aysal da Mancini'nin tatile çıkmadan önce kendisinden 2 kanat oyuncusu ve bir stoper istediğini 'Stoper için adayları Rhodolfo ile Astori.. Bizim hoca zaten Rhodolfo'ya aşık.. Onu alamazsak bana içten içe çok kızacağını düşünüyorum' sözleriyle bizzat açıklamıştı.


'SIKINTI YOK AMA...'
Ancak transferler için ağustosa kadar bekleyecek olan sarı-kırmızılı ekibin 1 numarasının Mancini ile ilgili olarak 'Kendisiyle bir sıkıntımız yok.. Tabii Mancini yarın dönüp 'Ben sizden şu, şu oyuncuları istedim.. Siz almadınız.. Ben kariyerimi tehlikeye atamam' derse ne olur, bilemem.. Bu ihtimali de canlı tutmakla birlikte, transferde istediğimiz hedeflere ulaşırsak Mancini ile yola devam ederiz.. Ama Mancini bizi bırakırsa o andan itibaren her an, her şey olabilir' yorumu kafalarda soru işareti bıraktı.
Başka bir deyişle Aysal, istediği transferlerin yapılmamasını öne sürerek ayrılmak istemesi durumunda Mancini'ye 'dur' demeyeceklerini net bir dille ifade etti. Böyle bir durumun yaşanması halinde ise rota Mircea Lucescu'ya dönecek. Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...