Galatasaray, Malik Hairston'ı renklerine bağladı

Galatasaray,  Malik Hairston'ı renklerine bağladı

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital'ın yeni transferi Malik Hairston, kendisini sarı - kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Abdi İpekçi Spor Salonu Basın Toplantısı odasında gerçekleştirilen imza törenine yeni transfer Malik Hairston, Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Murat Özyer katıldı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Murat Özyer, "Bildiğiniz gibi 2010'dan itibaren Eurolig'de oynadı. Bu sezon bireysel idmanlarını yaptı . Euro lig tecrübesi olduğundan dolayı olması ve sakatlıklarımızın da yoğun olmasından ötürü kararımız Malik'ten kullanmak yönünde oldu. Sezonun bundan sonraki bölümünden sonra bizlerle birlikte olacak. Umarım başarılı oluruz." diye konuştu. nbsp;Yeni transferlerin olup olmayacağı yönündeki sorulara ise Özyer, "Türkiye liginde bir takım limitler var. Bu limitler içerisinde takımın kadrosu belli olacak. Bu gün önemli bir maç var. Bu maçtan sonra önemli kararlar almayı düşünüyoruz. Evet sakatlıkları yaşıyoruz ama sakatlıktan gelen oyuncular da var. Özellikle Türk oyuncular. Sakatlıktan gelen oyuncularda ellerinden gelenin en fazlasını vermeye çalışıyorlar. Benim düşüncem Kasım ayından sonra her şeyin oturacağı yönündeydi ama sakatlıklar devam etti. Ama hem ligde hem de Avrupa da maçlar devam ediyor. Bu akşamki önemli maçtan sonra durum netleşecek." diye cevap verdi. nbsp;Yeni transfer Malik Hairston ise "Bildiğiniz gibi daha önce Milan'daydım. Orada çalışmalarımı tek başıma yapıyordum. Bu güzel takımda olmaktan dolayı çok mutluyum. Ekibim için en iyisini yapacağım. Takıma katılmak için sabırsızlanıyorum." dedi. Ayrıca Malik'i, başka takımlardan da teklif aldığını ama kendisinin Galatasaray'ı tanıdığını ve bu nedenle sarı - kırmızılıları tercih ettiğini söyledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...