Galatasaray ligin 7. haftasında Fenerbahçe'ye 8 puan fark attı

Düzenleyen:
Galatasaray ligin 7. haftasında Fenerbahçe'ye 8 puan fark attı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı takım tarihi rakibinin Akhisar’da mağlup olduğu haftada fırsatı kaçırmadı. Gözünü bugünkü Beşiktaş-Trabzon maçına çevirdi

G.Saray F.Bahçe’nin Akhisar’a mağlup olduğu haftada fırsatı kaçırmadı. Karabükspor önünde zor da olsa kazanan sarı-kırmızılı takım 19 puana yükseldi ve 11 puanda kalan F.Bahçe’ye henüz ligin 7. haftasında 8 puan fark attı. Bugünkü Beşiktaş-Trabzonspor maçı da düşünüldüğünde Igor Tudor’un takımı üç puandan çok daha fazlasını kazandı. Tudor geçen sezonki G.Saray’dan da ligin 7. haftası itibarıyla 2 puan fazla topladı. Cimbom 2016-17 sezonunun 7. haftasında Riekerink yönetiminde 17 puan elde etmişti. Tudor ise bu sezon 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlikle 19 puanı cebine koydu.

> Tudor: Sanki havuza atladı!
Igor Tudor maçın ardından, “Mücadelenin sonlarına doğru acı çektik. Bu galibiyetler benim hoşuma gidiyor. Takım adına da çok önemli. İlk yarıdaki performansımızı değerlendirirsek, normal performansımızın altındaydık ancak daha fazla gol bulabilirdik” derken, “Yatabare havuza atlar gibi atladı. Bence penaltı değildi. Her pazar çok enteresan kararlar görüyoruz.  Bence hakemlerle ilgili sorumlu olan kişilerin bu pozisyonları değerlendirmesi gerekiyor. 10 yaşındaki çocuk bile penaltı olmadığını biliyor. Rakip çalıştırıcılar oyuncularına ceza sahasına girince kendinizi atın diyor olabilirler. Ben hakemleri değil rakibi düşünmeliyim. Sadece G.Saray için değil bütün takımlar için bunu söylüyorum” sözlerini kullandı. 

> Daha çok eksiğimiz var
Tek odaklandığı şeyin takımın eksikleri olduğunu söyleyen Hırvat çalıştırıcı, “Bunları nasıl düzeltiriz onları düşünüyorum. Geçtiğimiz sezonun son 3 ayından itibaren yapılan bir çalışma vardı. Doğru oyuncuların geldiğini düşünüyorum. Gelen arkadaşların hepsi doğru kişilerdi. İşler böyle olunca hoca olarak benim işim daha kolay oluyor” şeklinde konuştu. 

Açıkgöz: Şans golü
Karabükspor Altyapı Sorumlusu Levent Açıkgöz, “Oyun planımızda değişiklik yapıp Seleznyov’u aldık. Bu değişikliğin ardından oyunu dengeledik. 2-2’yi bulduk. Daha sonra son dakikada bir şans topu oldu. Keşke topu o pozisyonda dışarı atabilseydik. Maalesef golü yedik” dedi.

Özyalçın’ın gözleri yaşardı
Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın’ın 3. golden sonra gözlerinin yaşardığı görüldü. Özyalçın, “Bana göre farklı bitecek bir maçtı. Son dakikaya kadar sürprizli bir müsabaka oldu” derken penaltı için de, “Yanlış bir kere yapılırsa yanlıştır ama tekrarlanırsa hatadır” sözlerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...