Galatasaray, Kasımpaşa’nın ön liberosunu ‘Aslan’ yapıyor

Düzenleyen:
Galatasaray, Kasımpaşa’nın ön liberosunu ‘Aslan’ yapıyor

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin transferini özellikle istediği Hollandalı için resmi teklifini sundu

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor ile oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasının ardından “Nokta atışı transferler yapacağız. Taraftarın istediği bir takım sahada olacak” diyerek camiayı heyecanlandırmıştı. Denizli geçtiğimiz günlerde yöneticilerle bir araya gelerek ocak ayında mutlak yapılması gereken ön libero, sağ bek ve forvet transferlerini masaya yatırdı. Tecrübeli hocanın önceliği Kasımpaşa’da başarılı performansıyla dikkat çeken ön libero Ryan Donk. Sarı-kırmızılı yönetime devre arasında bu transfer mutlaka yapılması gerektiğini anlatan Denizli’nin, “Hem ligi iyi tanıyor, hem de tam G.Saray’ın ihtiyaç duyduğu tarzda bir oyuncu” ifadesini kullandığı öğrenildi. Bunun üzerine yönetim, Donk için Kasımpaşa’nın kapısını çaldı ve başarılı oyuncu için pazarlıklara başladı. Kasımpaşa 1.5 milyon avro ve Tarık Çamdal’ı isterken, sarı-kırmızılılar ücreti daha da aşağı çekmeye çalışıyor. Galatasaray’a gelmeye sıcak bakan Ryan Donk ise Galatasaray yönetiminden yıllık 2 milyon avro istedi ve pürüzler dışında anlaşma büyük ölçüde sağlandı.
2.5 yıllık bir sözleşme
Kasımpaşa istediği rakamda bir miktar daha aşağı düşerse, sarı-kırmızılılar başarılı ön libero ile 2.5 yıllığına el sıkışacak. Böylece ara transferdeki ilk imza Donk’a attırılacak. Futbola Hollanda'da Waalwijk takımının altyapısında başlayan 29 yaşındaki futbolcu, 2006'da Alkmaar'a transfer oldu. Burada 2 sezon oynadıktan sonra 2008 yılında West Brom'a kiralandı. 2009'da ise Belçika'nın Club Brugge takımına giden Ryan Donk, 2013 yılında Kasımpaşa'nın yolunu tutmuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...