Galatasaray - Karagümrük maçı hakemi kim? GS - Karagümrük maçını kim yönetecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray - Karagümrük maçı hakemi kim? GS - Karagümrük maçını kim yönetecek?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Süper Lig'de Galatasaray ile Karagümrük karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşmanın hakemi ise merak edildi. Arama motorlarında Galatasaray - Karagümrük maçı hakemi kim? GS - Karagümrük maçını kim yönetecek? sorularına yanıt aranıyor.

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük mücadele edecek. Heyecanla beklenen karşılaşmanın detayları ise merak edildi. RAMS Park'ta oynanacak olan maçın hakemi araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Karagümrük maçı hakemi kim? GS - Karagümrük maçını kim yönetecek?

GALATASARAY - KARAGÜMRÜK MAÇININ HAKEMİ KİM?

Bu akşam oynanacak olan maçı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ile Candaş Elbil yapacak. Heyecanla beklenen maçın 4. hakemi ise Mert Güzenge olacak.

GALATASARAY - KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'de 17. haftada oynanacak olan maç 20 Aralık Çarşamba günü oynanacak. Fenerbahçe ile aynı puana sahip olan Galatasaray, averajla ikinci sırada yer alıyor. Karagümrük ise Süper Ligde çıktığı maçların 4'ünü kazanırken, 5'inde berabere kaldı ve 6'sını kaybetti. İki takım, ligde daha önce 18 kez karşılaştı. 

GALATASARAY EKSİK OYUNCULAR!

Galatasaray'da 2 eksik bulunuyor. Sarı kart cezalısı olan kaleci Fernando Muslera forma giymeyecek. Antrenmanda göğüs kasında kopma oluşan Sergio Oliveira ise maçta yer alamayacak.

GS - KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

RAMS Park'ta oynanacak olan Galatasaray - Karagümrük maçı saat 20.00'da başlayacak.

Galatasaray - Karagümrük maçı hakemi kim? GS - Karagümrük maçını kim yönetecek?

SÜPER LİG GALATASARAY - KARAGÜMRÜK MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANIYOR?

Galatasaray ile Karagümrük maçı bugün 20.00'da başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1, beIN Sports Tod TV ekranlarında yayınlanacak.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hasan Şahin20 Aralık 2023 13:45

GS derbi öncesi puan kaybını göze alamaz dinlenmeyi düşünmeyeceklerdir

İrfan20 Aralık 2023 13:42

Derbiye kadar dinlenmek için zaman çok az olacak. Rotasyon yapabilir iki takım da

Sonraki Haber Yükleniyor...