Galatasaray, Karabük deplasmanında iki fire verdi!

Galatasaray, Karabük deplasmanında iki fire verdi!

SPOR Haberleri

Deplasmanda Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray'da iki de fire verdi. Semih Kaya ve Fernando Muslera sakatlandı.

Sarı-kırmızlı ekibin teknik direktörü Roberto Mancini hafta içindeki Chelsea maçını da düşünerek belindeki ağrıları artan Semih Kaya'yı oyundan aldı ve ikinci 45 dakikada Aurelien Chedjou'ya görev verdi. Genç stoperin Londra'da oynayıp oynamayacağı yapılacak kontrollerin ardından sonra belli olacak. Oyunun 48. dakikasında ise Fernando Muslera bir sakatlık geçirdi. Samba Sow'un derinlemesine pasında hareketlenen Michael Eneramo, topla buluşmak üzereyken URUGuaylı file bekçisi nbsp;kalesinden çıkıp elleriyle topa müdahale etti. Nijeryalı golcü ile çarpışan Muslera'nın bacağında açılma oldu. 8 dikiş atılan Muslera oyuna devam etti. Uruguaylı kalecinin Chelasea maçında oynamasında bir engel olmadığı belirtildi. (ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...