Galatasaray Juventus maçı tatil edildi

Galatasaray Juventus maçı tatil edildi

SPOR Haberleri

Galatasaray, İtalyan ekibi Juventus ile karşı karşıya geldiği maçta hava şartları nedeniyle karşılaşmaya yarın devam edilecek.

Sahanın çizgileri kaybolduğu için nbsp;Portekizli nbsp;hakem tarafları soyunma odasına gönderdi. Karşılaşmanın 20 dakika durdurulduğunu açıkladı. Maçın 33. dakikasında hakem Pedro Garcia, kar yağışının çizgileri kapatması nedeniyle oyuncuları soyunma odasına gönderirken sahanın da temizlenmesini istedi. Portekizli hakem, maça 20 dakikalık bir ara verdiğini açıkladı. Karar, Arena'nın mikrofonlarından açıklanırken; tribünlerden tepki gördü. Oyuncuların soyunma odalarına alınmasının ardından hakem Proença, çıkış tünelinde çalışmaları izlediği gözlendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından hakem Proença maçın ertelenmesine karar verdi. Günler öncesinden maç anında kar yağışının olup olmayacağı merakla beklenirken İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, Arena'nın bulunduğu Aslantepe'yi de etkisi altına aldı. Zemini ağırlaşyıran karın temizlenmesinin ardından maç başlarken karşılaşmanın oynanmamasını gerektirecek bir durumun oluşmadığı gözlendi ancak yağış, maç anında zaman zaman artış gösterdi ve görüşü düşürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...