Galatasaray Justin Carter transferini bitirdi

Galatasaray Justin Carter transferini bitirdi

SPOR Haberleri

Galatasaray Liv Hospital, Justin Carter'ın hem kulübüyle hem kendisiyle kesin anlaşma sağladı. Transfer, Uşak Sportif Kulübü tarafından resmen açıklandı.

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Liv Hospital, Uşak Sportif'in ABD'li oyuncusu Justin Carter'ın hem kendisiyle hem kulübüyle kesin anlaşma sağlandı. Transfer, Uşak Sportif Kulübü'nün resmi sitesinden de açıklanırken, ABD'li basketbolcunun yarın İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra imzayı atması bekleniyor.

Maddi problemler nedeniyle dört oyuncusunu kaybeden Galatasaray Liv Hospital, Duygun Yarsuvat yönetiminin sağladığı mali kaynak sayesinde son 20 gün içinde üçüncü transferini yaptı. İlk olarak NBA ekibi New Orleans Pelicans'tan Patric Young'u renklerine bağlayan sarı kırmızılı takım, dün Sırp Aleks Maric'i bugün de Justin Carter'ı transfer etmiş oldu.

Kısa forvet olarak görev yapan 27 yaşındaki Justin Carter, 1.93 metre boyunda. Sarı kırmızılılar Carter'ın yanı sıra Fransız forvet Mickael Gelabale ile de ilgileniyordu.

Galatasaray Justin Carter transferini bitirdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...