Galatasaray, İzzet Türkyılmaz ile anlaştı

Galatasaray, İzzet Türkyılmaz ile anlaştı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Topsakal, "İzzet ile anlaştık, Schortsanitis ile de görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, milli basketbolcu nbsp; İzzet Türkyılmaz ile anlaştı. Galatasaray Kulübü'nün basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi nbsp; Mehmet Can Topsakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları nbsp; kapsamında İzzet Türkyılmaz ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.
nbsp;
Türkiye'de Banvit ve Fenerbahçe Ülker'de forma giyen 25 yaşındaki nbsp; İzzet Türkyılmaz, geçen sezon Fransa'nın Le Mans Sarthe takımına transfer nbsp; olmuştu. Sezon ortasında Le Mans Sarthe'den ayrılan İzzet, Fransız ekibiyle nbsp; çıktığı 7 lig maçında 2,1 sayı, 1,7 ribaunt ve 1 asist ortalamasıyla oynadı. nbsp; Takımının FIBA EuroChallenge Kupası mücadelesinde görev aldığı 3 karşılaşmada 6 nbsp; sayı, 7,7 ribaunt ve 1,7 asist ortalamasıyla oynayan milli basketbolcu, daha nbsp; başarılı bir performans sergilemişti.
nbsp;
A Milli Basketbol Takımı'nda da görev alan İzzet Türkyılmaz, 2012'de nbsp; NBA takımlarından Denver Nuggets tarafından ikinci turda 50. sıradan seçilmişti.
nbsp;
Topsakal, geçen sezon İsrail'in Maccabi Electra takımında forma giyen nbsp; Sofoklis Schortsanitis'in de gündemlerinde olduğunu, Yunan pivot ile görüşmelerin nbsp; sürdüğünü kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...