Galatasaray ile Manchester United kozlarını paylaşacak

Düzenleyen:
Galatasaray ile Manchester United kozlarını paylaşacak

SPOR Haberleri

Galatasaray, önümüzdeki ay İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'la İsveç'in Ullevi Stadı'nda bir hazırlık maçı yapacak.

Yeni sezon öncesi 1 Temmuz Cuma günü İstanbul'da toplanacak Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İngiliz devi Manchester United ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Jose Mourinho'nun teknik direktörlük görevine getirildiği Manchester United ile Galatasaray arasındaki özel maç, 30 Temmuz Cumartesi günü İsveç'te oynanacak.


TAKIM DAHA SONRA GÖTEBORG'A GEÇECEK

23-29 Temmuz tarihlerinde Danimarka'nın Aarhus şehrinde ikinci etap kampını gerçekleştirecek sarı kırmızılı takım, Danimarka'daki bu hazırlık kampının ardından İsveç'in Göteborg kentine geçecek.

30 Temmuz Cumartesi günü Göteborg'un Ullevi Stadı'nda oynanacak Galatasaray ile Manchester United'ın hazırlık maçı TSİ 21: 45'te başlayacak.

Sarı kırmızılı ekip bu maç öncesinde 12 Temmuz Salı günü FC Thun, 17 Temmuz Pazar günü FC Zurich, 19 Temmuz Salı günü de BSC Young Boys ile İsviçre'de hazırlık maçı yapacak. Galatasaray'ın Danimarka kampındaki tek özel maçı ise 26 Temmuz Salı günü Ceres Park'ta Aarhus ile olacak.

MANCHESTER UNITED İLE 7. RANDEVU

Galatasaray, Manchester United ile 30 Temmuz'daki özel maçla birlikte tarihinde 7. kez karşı karşıya gelecek.

Avrupa kupalarında ilk kez 1993-94 sezonu Şampiyonlar Ligi ön elemesinde karşı karşıya gelen iki takımın Old Trafford'daki mücadelesi 3-3 bitmiş, İstanbul'daki maç 0-0 sonuçlanınca gruplara kalan takım Galatasaray olmuştu.

1994-95 sezonunda bu kez Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaşan iki ekibin Ali Sami Yen'deki maçı 0-0 tamamlanmış, İngiltere'deki mücadele ise 4-0 Manchester United'ın galibiyetiyle sona ermişti.

SON EŞLEŞMEYİ GALATASARAY KAZANDI

İki takım arasındaki son eşleşme ise 2012-13 sezonundaydı. Şampiyonlar Ligi grubundaki ilk maçı Manchester United evinde 1-0 kazanmıştı. Rövanşta ise Türk Telekom Arena'da kazanan taraf Burak Yılmaz'ın golüyle Galatasaray olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...