Galatasaray ile Gençlerbirliği 85. maça çıkıyor

Galatasaray ile Gençlerbirliği 85. maça çıkıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray ile Gençlerbirliği, lig tarihinde yarın 85. kez karşı karşıya gelecek.

Galatasaray ile Gençlerbirliği, lig tarihinde yarın 85. kez karşı karşıya gelecek. nbsp;İki takım arasında geride kalan 84 maçta sarı-kırmızılılar 45, kırmızı-siyahlılar 22 galibiyet elde etti. Taraflar 17 maçta ise eşitliği bozamadı. nbsp;Lig maçlarında Galatasaray'ın toplam 141 golüne, Gençlerbirliği 91 golle cevap verdi. nbsp;Geçen sezon Ankara'da yapılan karşılaşma 3-3 bitti, İstanbul'da 1-0 Gençlerbirliği galip geldi.
Ankara'daki maçlar
Galatasaray ile Gençlerbirliği takımları arasında Ankara'da yapılan maçlarda galibiyet sayısında Galatasaray'ın 4 farkla üstünlüğü bulunuyor. nbsp;Başkentteki 42 lig maçında Galatasaray 19, Gençlerbirliği 15 galibiyet alırken, 8 karşılaşma da berabere sonuçlandı. nbsp;Ankara'da Galatasaray toplam 64 gol atarken, Gençlerbirliği ise buna 54 golle karşılık verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...