Galatasaray idmanında şok sakatlık

Galatasaray idmanında şok sakatlık

SPOR Haberleri

Kayserispor ile yapacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Felipe Melo'nun idmanı 'tedbir' amaçlı yarıda bıraktığı belirtildi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda taktiksel bir çalışma gerçekleştirildi. Kaleciler Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Eray İşcan ve Aykut Erçetin'in kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile takımdan ayrı çalıştığı belirtilirken, Hakan Balta'nın tedavisine devam edildiği ve Gökhan Zan'ın tedavisinin ardından takımdan ayrı çalıştığı ifade edildi.

Sarı-kırmızılılarda sasık adalesinde sakatlığı bulunduğu ortaya çıkan Felipe Melo tedavisinin ardından antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştığı ve daha sonra tedbir amaçlı olarak dinlendirildiği kaydedildi.

Öte yandan, pazartesi günü ameliyatı gerçekleşecek olan Hamit Altıntop antrenmanda yer almadı.

Sarı-kırmızılılar, Kayserispor maçının hazırlıklarını 26 Ekim günü saat 15.00'te yapacağı antrenmanla tamamlayarak akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye gidecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...