Galatasaray için büyük iddia! Mayıs'ta...

Galatasaray için büyük iddia! Mayıs'ta...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın geleceğiyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'ın Mayıs ayında gerçekleşecek olan seçimli kongresinde Faruk Süren'in başkanlığa geleceği, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın yeni yönetimde yer alıp, takımın başına Lucescu'nun getirileceği öne sürüldü.


Görevini Mayıs ayında bırakacağını açıklayan Duygun Yarsuvat'ın yerine, Faruk Süren'in şimdiden kolları sıvadığı ve güçlü bir ekiple başa gelmeyi planladığı öne sürüldü. Süren'in yeni yönetiminde, Yarsuvat döneminde başkan yardımcılığı yapan Abdurrahim Albayrak ile mevcut Sportif A.Ş.'nin başındaki isim Ali Dürüst de olacak.


Dürüst'ün 2. Başkan, Albayrak'ın yine başkan yardımcısı olarak görev yapması düşünülüyor. Kulübü ayağa kaldırmaya hazırlanan ekibin hocası da belli: Mircea Lucescu. Daha önce Rumen hocayla anlaşma yapılmasına rağmen, kulübü Shakhtar Donetsk'ten izin alınamamıştı.


TRANSFERE O KARAR VERECEK
Ukrayna'daki iç savaşta takıma sahip çıkmak amacıyla 1 yıl daha teknik direktörlük görevine devam etme sözü veren Luce, sezon sonunda başkanı Ahmedov'dan izin isteyecek. Transferler de Lucescu'nun isteği doğrultusunda gerçekleşecek. Albayrak'ın bu nedenle Lucescu ile olan temasları sıcak tuttuğu da gelen haberlerarasında. Ayrıca Luce'nin, Galatasaray'ın başına yeniden geçmeyi hayal ettiği konuşuluyor. nbsp;SPORX
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...