Galatasaray haberleri I Pisa, Olimpiu Morutan'ın bonservisini alıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray haberleri I Pisa, Olimpiu Morutan'ın bonservisini alıyor

SPOR Haberleri

İtalya'da Serie B'den Serie A'ya yükselme mücadelesi veren Pisa, geçen yaz Galatasaray'dan kiraladığı Morutan'ın tapusunu almak istiyor.  Sivasspor'un ısrarla istediği Rumen futbolcu tercihini İtalya'dan yana kullanmıştı. 23 yaşındaki Morutan, bu sezon Pisa formasıyla çıktığı 17 maçta 4 gol 7 asist kaydetti.

Galatasaray'a Morutan piyangosu... Romanya kaynaklı habere göre, Olimpiu Morutan'ın 5.5 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonunu indirmek isteyen Pisa yöneticileri İstanbul'da Galatasaraylı yöneticilerle bir araya geldi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde "Sadece Boey ve Nelsson değil, 4-5 oyuncumuz da isteniyor" demişti.

FATİH TERİM TRANSFERİ

Fatih Terim'in özel isteğiyle 2021 yazında transfer edilen Morutan'ın bonservisi 3.5 milyon euro ödenmişti. Sarı-kırmızılılar ile toplam 34 resmi maçına çıkan orta saha 3 gol attı 3 de asist yaptı.

Haberde, Pisa'nın Rumen oyuncunun performansından çok memnun olduğu ve takımda kalıcı olarak kalmasını istediği yazıldı. 23 yaşındaki Morutan, bu sezon Pisa formasıyla çıktığı 17 maçta 4 gol 7 asist kaydetti.

https://twitter.com/PisaSC/status/1605945401189834753

Galatasaray haberleri I Pisa, Olimpiu Morutan'ın bonservisini alıyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...