Galatasaray gruptan çıkma şansı var mı, işte hesaplar

Galatasaray gruptan çıkma şansı var mı, işte hesaplar

SPOR Haberleri

Temsilcimiz Galatasaray'ın Arena'da Juventus'u yenmesi halinde, Real Madrid Kopenhag'la berabere kalsa bile 2. olarak gruptan çıkacak.

Real Madrid 'e kaybeden Galatasaray, gözünü Juventus maçına çevirdi. Peki Aslan gruptan nasıl çıkar?Gruptan çıkacak 2. takım ve Avrupa Ligi'ne katılacak takımın 6. ve son maçların ardından belli olacağı grupta, Galatasaray'ın da gruptan çıkma veya yoluna Avrupa Ligi'nde devam etme şansı bulunuyor. Temsilcimiz Galatasaray'ın Arena'da Juventus'u yenmesi halinde, Real Madrid Kopenhag'la berabere kalsa bile 2. olarak gruptan çıkacak.

Galatasaray Juventus'la berabere kalırsa 2. olma şansını kaybedecek ve Avrupa Ligi için Kopenhag'ın Real'i yenmemesini bekleyecek.

En kötü senaryo ise, eğer Galatasaray Arena'da Juventus'a kaybederse ve Kopenhag Real'den puan alırsa Galatsaray'ın Avrupa defterini kapanacak.

Galatasaray gruptan çıkma şansı var mı, işte hesaplar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...