Galatasaray fiyatların düşmesini bekliyor

Galatasaray fiyatların düşmesini bekliyor

SPOR Haberleri

Gomis, Belhanda ve Maicon’u kadroya katan Galatasaray, fiyatların düşmesini bekleyip Ağustos’ta 3-4 takviye daha yapacak

Temmuz ayının ilk haftasında UEFA'ya gönderilecek listeye Gomis, Belhanda ve Maicon eklendikten sonra Galatasaray transferde frene basacak. Sağ bek, sol bek ve orta sahada Selçuk İnan'ın yanında görev yapacak bir oyuncunun arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılar, piyasadaki fiyatların düşmesini bekleyecek. Gomis- Belhanda-Maicon üçlüsüne 17.5 milyon Euro bonservis ödemeyi göze alan yönetim, 20 milyon Euro olarak belirlenen transfer bütçesini aşmak istemiyor. Yönetim, satın alma opsiyonuyla kiralama stratejisi izleyecek. Hırvat hoca hem kampta hem de Avrupa Ligi eleme maçlarında takımdaki son eksikleri tespit edecek. Tudor'un raporuna göre 3-4 takviye Ağustos ayında yapılacak. Bu arada bir aydır yurt dışında transfer görüşmeleri yapan sportif direktör Cenk Ergün de İstanbul'a döndü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...