Galatasaray final için oynayacak

/ Kaynak: AA
Galatasaray final için oynayacak

SPOR Haberleri  / AA

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu son haftasında Galatasaray Odeabank, Polonya'nın Wisla Can-Pack ekibiyle karşılaşacak.

Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu son haftasında yarın (18 Şubat) Polonya'nın Wisla Can-Pack ekibine karşı final niteliği taşıyan bir maça çıkacak. Sarı-kırmızılı takım, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı kazanması halinde üst tura yükselecek. Bu sezon oynadığı 11 maçtan 4 galibiyet ve 7 mağlubiyetle ayrılan Galatasaray Odeabank, grupta 5. sırada bulunuyor. Wisla Can-Pack ise 5 galibiyet ve 6 mağlubiyetle 4. sırada yer alıyor. İlk 4 sırayı alan takımların tur atlayacağı grupta, Galatasaray Odeabank rakibiyle deplasmanda oynadığı maçı 64-53 kazanmıştı. Sarı-kırmızılı takım için büyük önem taşıyan müsabakanın biletleri 2,5 liradan satışa sunuldu.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...