Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali öncesi son bilgiler

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali öncesi son bilgiler

SPOR Haberleri

Son lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, Kayseri 'de Süper Kupa mücadelesinde kozlarını paylaşıyor.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala son lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, Kayseri 'de Süper Kupa mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala son lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe, Kayseri'de Süper Kupa mücadelesinde kozlarını paylaşıyor.
İLK 11'LER BELLİ OLDU
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Gökhan, Hakan, Hamit, Melo, Selçuk, Amrabat, Sneijder,
Drogba
FENERBAHÇE: Mert, Mehmet Topuz, Alves, Bekir, Hasan Ali, Mehmet Topal, Emre, Cristian, Kuyt, Webo, Sow
Terim'den kadro sürprizi!
Tecrübeli teknik adam Fatih Terim, beklenenin aksine Chedjou'yu kadroya almazken Gökhan Zan'ı bu zorlu karşılaşmada sahaya sürerek büyük bir sürprize imza attı.
6+0+4 yabancı sınırlamasından dolayı yeni transfer Chedjou ilk 18'in dışında kalarak kadro dışı bırakıldı. Ayrıca Terim, Burak Yılmaz ve Umut Bulut gibi iki golcüyü de yedek bırakarak Amrabat'a ilk 11'de şans verdi.
Stat: Kayseri Kadir Has
Saat: 20:30
Hakem: Bülent Yıldırım
Yayın: ATV
AZİZ YILDIRIM KAYSERİ'YE GİDİYOR!
Kayseri'deki final heyecan ile beklenirken Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın, cezalı olan Volkan Demirel'i de yanına alarak özel uçağıyla Kayseri'ye gideceği öğrenildi. Daha önce maça gitmeyeceği söylenen Yıldırım'ın Kayseri'ye gelerek futbolculara bu kupayı ne kadar çok istediğini göstermek istediği öğrenildi.
MAÇIN 34. DAKİKASINDA GEZİ TEZAHÜRATLARI
Maç öncesinde sosyal medya üzerinde ve özellikle Twitter'da #dakika34teheryertaksimheryerdireniş hashtag'iyle taraftarlar Galatasaray - Fenerbahçe maçının 34. dakikasında "Her yer Taksim her yer direniş" sloganı atılması için çağrı yapılıyor.
İDDAA'YA GÖRE FAVORİ GALATASARAY
Derbi maç öncesinde İddaa oyununda iki takımın galibiyet oranları da açıklandı. İddaa, Galatasaray'ın galibiyetine 1.95 oran verirken Fenerbahçe'nin galibiyetine ise 2.60 oran veriyor.
G.SARAY'IN FORMASI PARÇALI
TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray, sahaya parçalı forması ile çıkacak. Konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2013 TFF Süper Kupa için Fenerbahçe ile Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynayacağı maça parçalı formasıyla çıkacak. Takımımız, parçalı formasını beyaz şort ve kırmızı konçla tamamlayacak" denildi.
TRİBÜN LİDERLERİNDEN ORTAK AÇIKLAMA
Kayseri'de bugün oynanacak TFF Süper Kupa maçı öncesi bir araya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe tribün liderleri, başkanları da bir araya gelmeye davet ederek, "Bizim duyarlılığımızdan rahatsız olanlar var" iddiasında bulundu.
Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi Polis Evi'nde buluşan Galatasaray'ın UltrAslan tribün liderleri Veysel Giley, Suat Ateşoğlu ve Kayseri temsilcisi Mustafa Soyal, Genç Fenerbahçeliler lideri Sefa Kalya, Yücel Aslan ve Şahin Demir, birbirleriyle el sıkışıp, sıcak bir sohbet gerçekleştirdiler.
Polis Evi önünde kol kola fotoğraf çektiren tribün liderlerinden Sefa Kalya, "Kulüp başkanları da keşke bir arada olsa. Tribünlere mafyayı sokanlara dikkat edilsin. Bizim duyarlılığımızdan, dostluğumuzdan rahatsız olanlar var. Herkesin görüşü kendisine. Kardeşi birbirine düşüren, tribünlerden başka türlü bağırtanlar ve baskılar var" dedi. Galatasaray'ın UltrAslan taraftarları adına konuşan Veysel Giley, "Güzel bir günde, iki güzide kulübün taraftarları olarak bir araya geldik. UltrAslan ile Genç Fenerbahçeliler arasında bir dostluk var. Bunu engellemek isteyenler de var. Bu dostluğun tribünlere yayılmasını arzuluyoruz. Her iki kulübün taraftarı arasında bir sıkıntı yok. Keyifli bir maç izlemek istiyoruz. Biliyorsunuz Spor Bakanımız da söylemişti, yukardakiler öksürünce, alttakiler zatürre oluyor. Başkanların, yöneticilerin mesajları bazen yanlış algılanıyor. Biz nasıl taraftar olarak bir araya geliyorsak, başkanlar da bir araya gelsin istiyoruz" şeklinde konuştu.
Öte yandan Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçı nedeniyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Kayseri'ye geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...