Galatasaray - Fenerbahçe maçının ardından kavga çıktı! Yumruklar havada uçuştu

Düzenleyen:
Galatasaray - Fenerbahçe maçının ardından kavga çıktı! Yumruklar havada uçuştu

SPOR Haberleri

Türk Telekom Stadı'nda oynanan ve 2-2'lik beraberlikle biten Galatasaray - Fenerbahçe maçının ardından futbolcular arasında kavga çıktı. Kavganın ardından görevlilerinin de müdahalesiyle Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına giderken, koridorlarda da iki takım oyuncuları arasında gerginliğin devam ettiği öğrenildi. Olaylar sonrasında ise 3 kırmızı, 1 sarı kartı kararı çıktı.

Maçın son dakikasında Belhanda ile Soldado arasında yaşanan gerilim bitiş düdüğü ile birlikte alevlendi ve iki takımın sahadaki ve kulübedeki oyuncuları saha ortasında birbirine girdi.

Kavganın ardından birçok oyuncu içeri girerken Fatih Terim'in hakem Fırat Aydınus'a yoğun itirazda bulunduğu anlarda Hasan Şaş ile Martin Skrtel saha kenarında birbirine girdi. Polis sahada oyuncuları ve teknik ekipleri ayırdı.

Fatih Terim, sahada bulunan Fenerbahçeli oyuncuları sakinleştirip olay yerinden uzaklaştırarak soyunma odasına gitmeleri için yoğun çaba gösterdi.

Derbinin sonunda orta yuvarlakta çıkan kavgayı VAR hakemleri incelemede bulundu. İncelemeden saniyeler önce sahaya giren bir taraftar, güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, teknik direktörler Fatih Terim ve Erwin Koeman ise kavgayı yatıştırmaya çalıştı.

Daha sonra güvenlik görevlilerinin de müdahalesiyle Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına giderken, koridorlarda da iki takım oyuncuları arasında gerginliğin devam ettiği öğrenildi.

DERBİ SONRASI 3 KIRMIZI, 1 SARI KART ÇIKTI

Çıkan olayların ardından Galatasaray'da Ndiaye, Fenerbahçe'de ise Jailson ve Soldado kırmızı kart gördü. Belhanda ise sarı kartla cezalandırıldı. 

Galatasaray - Fenerbahçe maçının ardından kavga çıktı! Yumruklar havada uçuştu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...