Galatasaray - Fenerbahçe maçı ertelendi mi? Süper Kupa'da sahaya çıkılmayacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray - Fenerbahçe maçı ertelendi mi? Süper Kupa'da sahaya çıkılmayacak mı?
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

29 Aralık günü saat 20.45'te oynanacak olan Süper Kupa maçı ile ilgili sosyal medyada yer alan iddiaların ardından futbolseverler Galatasaray - Fenerbahçe maçı ertelendi mi? Süper Kupa'da sahaya çıkılmayacak mı, neden? sorularına yanıt aradı.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin bu akşam oynayacağı Süper Kupa maçına kısa süre kala sosyal medyada yer alan iddiaların ardından kriz ortamı oluştu. Arama motorlarında Galatasaray - Fenerbahçe maçı ertelendi mi? Süper Kupa'da sahaya çıkılmayacak mı, neden? sorularına yanıt aranıyor.

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇI ERTELENDİ Mİ?

Sosyal medyada yer alan maça çıkılmayacak iddialarının ardından TFF'den açıklama geldi. 

TFF: "Süper Kupa Maçı Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır."
Galatasaray - Fenerbahçe maçı ertelendi mi? Süper Kupa'da sahaya çıkılmayacak mı?

GS - FB SÜPER KUPA FİNALİ HANGİ KANALDA?

Süper Kupa finali Galatasaray- Fenerbahçe maçı ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Süper Kupa maçı Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yer alan (King Saud University Stadium) Al- Awwal Park Stadyumu’nda oynanacak.

Galatasaray ile Fenerbahçe, 5 gün aradan sonra ikinci kez mücadele edecek. Süper Lig'in 18. haftasında Pazar günü Ülker Stadı'nda karşılaşan iki takım, bir kez daha mücadele edecek. Kazanan takım, 17. Süper Kupa'yı müzesine götürecek.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...