Galatasaray Fenerbahçe derbisi dünyanın umurunda değil!

Galatasaray Fenerbahçe derbisi dünyanın umurunda değil!

SPOR Haberleri

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbiye dünya televizyonlarından ilgi sıfır.

Mücadele Lig TV haricinde başka bir ülkeden yayınlanmayacak. Daha önceden İspanya ve Brezilya dışında Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya zaman zaman Süper Lig'deki önemli derbileri ekranlarına getirmişti.
Burak'ta kritik gün! Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Burak Yılmaz seferberliği yaşanıyor. Sakatlığından dolayı A Milli takım kadrosundan çıkarılan ve Florya'da yoğun bir tedavi dönemi geçiren golcü futbolcunun derbide oynayıp oynamayacağı bugün kesinlik kazanacak. Burak'ın son kontrolü olumlu çıkarsa 18 kişilik kadroya alınacak.

Taffarel: Tek vücuduz

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Taffarel, İtalyan gazetesinde çıkan röportajının yanlış tercüme edilerek yayınlandığını söyledi. Taffarel, "Büyük sevgi ve saygı duyduğum Galatasaray taraftarı, tek vücut halinde zaferler için çalıştığımızı ve cumartesi günü onlarla bütünleşmek için sabırsızlandığımızı lütfen bilsin" açıklamasında bulundu.

Tolgay: G.Saray bana teklif yaptı
Uzun süredir Hamburg'da forma giyen Tolgay Ali Arslan'dan Galatasaray itirafı geldi. Sport Bild dergisine konuşan Tolgay, sezon başında sarı-kırmızılı kulübün kendisine teklif yaptığını söyledi. 24 yaşındaki oyuncu, "Bana olan ilgileri de beni onurlandırıyor ama ben geleceğimi ilk etapta Almanya'da görüyorum" şeklinde nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...