Kusura kalma Gardaş | Galatasaray dostluk maçında Karabağ'ı mağlup etti

- Güncelleme:
Kusura kalma Gardaş | Galatasaray dostluk maçında Karabağ'ı mağlup etti

SPOR Haberleri

Geliri depremzedelere gidecek karşılaşmada sarı kırmızılı takım Gomis ve İcardi’nin (pen.) golleriyle kazandı

Millî arada Galatasaray, kardeş ülke Azerbaycan takımlarından Karabağ ile karşılaştı. Bakü Olimpiyat Stadı’nda 60 bin taraftarın önünde oynanan hazırlık maçını sarı kırmızlılar 2-1 kazanırken, tüm hasılatın depremzedelere bağışlanacağı açıklandı. Ülkelerinin millî takımlarında bulunan oyuncuların yanı sıra sakatlığı tam geçmeyen Mertens ve ilk yarıda yedek kulübesinde olan İcardi, Torreria’nın yokluğunda Okan Koçuk âdeta yıldızlaştı.

ICARDI ETKİSİ

Mücadele hızlı başladı, 4’te kullanılan korneri Azerbaycan ekibi uzaklaştıramadı. Gomis önünde kalan topu düzgün bir vuruşla ağlara yolladı: 1-0. 19’da Dubois’nın kaptırdığı top sonrası Karabağ’da Xhixha skora denge getirdi: 1-1. 52’de Zoubir’in vuruşu direkten döndü. 85’te İcardi, rakibinin müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Arjantinli yıldız skoru belirledi: 2-1.

ÖZBEK: KARDEŞ KULÜP OLDUK

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, “Önümüzdeki hafta Karabağ ile kardeş kulüp lansmanımızı yapacağız. Mağazalarımızda Karabağ formalarını satıp Karabağ’ı anlatacağız. Karabağ’da da Galatasaray formaları satılacak” ifadelerini kullandı.

ZANİOLO: G.SARAY’DAN MEMNUNUM

La Gazzetta dello Sport’a konuşan G.Saray’ın yeni yıldızı Zaniolo, “F.Bahçe bana yüksek bir teklifte bulunmuştu ama G.Saray daha önce iletişime geçmişti. Onlara söz vermiştim. Yaptığım tercihten memnunum. Okan Buruk benim için şans” açıklaması yaptı.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...