Galatasaray doktoru Yener İnce, Zaha hakkındaki tüm gerçekleri açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Galatasaray doktoru Yener İnce, Zaha hakkındaki tüm gerçekleri açıkladı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray A Takım doktoru Yener İnce, sakatlığından dolayı takımdan ayrı çalışan Wilfried Zaha'nın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlıkları bulunan Mauro Icardi, Sergio Oliveira ile henüz hazır olmayan Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha'nın gelecek hafta takımla çalışmalara katılacağını söyledi.

Gaziantep FK maçında ayağına darbe alan Icardi'nin ciddi bir sakatlığının olmadığını aktaran İnce, "Icardi'nin çok ciddi bir sakatlığı yok. Son maçta ayağına anormal bir darbe aldı. Ayak bileğinde bir şiş var. Oyuncunun faydasına olacak program uygulanıyor. Gelecek hafta takımla antrenmana çıkacak." dedi.

Sergio Oliveira'nın antrenmanda kalçasında takılma hissi oluştuğunu aktaran İnce, "Sergio, toparlanma sürecinde. Salı günü takımla çalışmalara başlayacak." diye konuştu.

Galatasaray doktoru Yener İnce, Zaha hakkındaki tüm gerçekleri açıkladı

YENER İNCE'DEN ZAHA AÇIKLAMASI

Zaha'nın geçen sezon Crystal Palace'da fedakarlık yaparak tam hazır olmadan oynadığını anlatan Yener İnce, şu ifadeleri kullandı:

"Zaha'nın geçen sezon çok uzun süren ve tekrar eden kas sakatlıkları olmuş. Crystal Palace için çok önemli bir oyuncu olduğu için bu şekilde oynatılmış. Kendisi çok istekliydi ve kendisini denedi. Uzun süreli faydalı olabilmesi için gereken şartlara uygun değildi. Sık sık arka adalede sakatlıklar yaşamış. Zaha'nın çok ciddi bir şeyi yok ama eski takımdan yaptığı fedakarlıklar oyuncuyu yıpratmış. Üstüne gidilmesi durumunda sıkıntı yaşama ihtimali vardı. Sakatlık yaşamaması için özel bir program uygulanıyor. Samsunspor maçından önce takımla çalışmalara başlayacak. Geldiği günden itibaren 3-4 kat daha iyi durumda. Önümüzdeki hafta içinde takımla çalışacak. Testlerde istenen seviyeye gelirse en geç cuma günü takım idmanına çıkacak."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...