Galatasaray Cristiano Ronaldo'yu transfer edebilecek mi? Adnan Polat: "Ben olsam Ronaldo'yu alırım"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray Cristiano Ronaldo'yu transfer edebilecek mi? Adnan Polat: "Ben olsam Ronaldo'yu alırım"

SPOR Haberleri

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Adnan Polat, ismi yeniden Galatasaray'la anılmaya başlayan Cristiano Ronaldo konusunda topa girdi. Polat, "Ben olsam Ronaldo'yu alırım" iddiasında bulundu. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Portekizli süper yıldızdan gelecek haberleri bekliyor.

Galatasaray Cristiano Ronaldo'yu transfer edebilecek mi? Adnan Polat'a göre "Evet, iyi bir transfer olur!"

Piyalepaşa İstanbul Premium'un tanıtım toplantısında konuşan Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, Manchester United'dan ayrılması kesinleşen Cristiano Ronaldo'yla ilgili, "Ben olsam Cristiano Ronaldo'yu alırım. Çok büyük bir isim ve büyük bir marka. Dünya çapında ses getiren bir transfer olur. Güzel de olur" dedi. Polat, Ronaldo konusunda da Dursun Özbek yönetimine çağrıda bulundu.

BAŞKANLIĞI DÜŞÜNMÜYOR

90'lı yıllarda futbol şube sorumluluğu yapan, 22 Mart 2008-14 Mayıs 2011 tarihleri arasında da başkan olan Polat, yeniden Galatasaray'a başkan olmayı düşünmediğini yineledi. 

Galatasaray, Adnan Polat döneminde getirdiği yıldızlarla şovyapmıştı. Teknik direktörlüğe Barcelona'da Frank Rijkaard'ı getiren Polat o yılların en büyük yıldızlarından Elano'yu transfer etmişti.

İLK TEMAS SAĞLANMIŞTI

"Manchester United'da ihanete uğradım" diyen Ronaldo'ya cevap veren teknik direktör Erik ten Hag, "Artık bu takımda forma giyemez" dedi. İngiliz devinin hukukçuları izinsiz röportajdan dolayı sözleşme fesih hazırlıklarında. 

Boşa çıkması beklenen 38 yaşındaki Ronaldo'yu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'da yönetici Erden Timur'un menajer Jorge Mendes'le temasa geçtiği iddia edilmişti.

Galatasaray Cristiano Ronaldo'yu transfer edebilecek mi? Adnan Polat:

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...