Galatasaray Cristiano Ronaldo konusunda resmi açıklama yaptı, sosyal medya yine de transferi istiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray Cristiano Ronaldo konusunda resmi açıklama yaptı, sosyal medya yine de transferi istiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray taraftarının Cristiano Ronaldo aşkı depreşince Sarı-Kırmızılı kulüpten açıklama geldi. 37 yaşındaki süper yıldız Manchester United'da kadro dışı kalında sosyal medyada "Ocak ayında gelebilir" söylentileri yeniden yürürlüğe girmişti.

Galatasaray, Cristiano Ronaldo ile Hollanda Milli Takımı'nın Barcelona'da mutsuz olan forveti Memphis Depay'ın transfer edileceği dedikodularına açıklık getirerek, her iki yıldız için herhangi bir transfer girişiminin olmadığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Son dönemde bazı medya kuruluşlarında yer alan kulübümüzün Cristiano Ronaldo ve Memphis Depay ile ilgilendiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün iki oyuncuyla da ilgisi veya girişimi yoktur." denildi.

METİN ÖZTÜRK DE SÖYLEMİŞTİ

Portekiz basını Ronaldo'yu Galatasaray'a yazdığına 2. başkan Metin Öztürk şu açıklamayı yapmıştı:

"İmkan ve ihtiyacın buluşması lazım. Okan Buruk yönetiminde takım gayet iyi gidiyor. Eski dönemlerden hatırlarız; gelen stardır ama o bölgenin ihtiyacı mıdır değil midir, o bölgenin ihtiyacı olmadığı zaman sıkıntı yaşanmıştır. Bu senenin gündeminde yok."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...