Galatasaray CAS'ta

Düzenleyen:
Galatasaray CAS'ta

SPOR Haberleri

Başkan Mustafa Cengiz karar evrakı gelir gelmez geçen hafta ilan ettiği adımı atıp Spor Tahkim Mahkemesi’ne gitti. Şimdi sonucu merakla beklenen yeni bir süreç başladı

Burhan Can Terzi

Galatasaray’da dün çok hareketli saatler yaşandı. UEFA’nın yapılandırma anlaşmasını yeniden gözden geçirme kararının ardından İsviçre’nin yolunu tutan başka Mustafa Cengiz, dönüşte “CAS’a gideceğiz” açıklaması yapmış ve pazartesi de başvuruda bulunacaklarını söylenmişti. Basın toplantısı da yapması beklenen Cengiz, medya karşısına ise geçmedi. Kafalarda rahatsız eden soru işareti oluşmaya başlarken, birçok hukukçu da “UEFA bir karar vermediği için CAS’a gidilemez” diyordu. Kulüp tarafından ise “Yeniden gözden geçirme de bir karardır bu sebeple CAS’a gidilecek” açıklaması geliyordu. Ancak UEFA’dan dün sabah gelmesi beklenen resmî evrak mesai saatleri içerisinde kulübe ulaşmadı ve gün içinde de açıklama yapılmadı. 

Gece yarısı açıklama
Beklenen evrak günün geç saatlerinde sarı-kırmızılı kulübe ulaştı. Hukukçuları toplayan Galatasaray yönetimi de saat 23:13’te CAS açıklamasını yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Şirketimiz ile UEFA arasında imzalanmış olan yapılandırma anlaşmasının, UEFA Finansal Kontrol Organı Yargı Dairesi (CFCB Adjudicatory Chamber) tarafından yeniden incelenmek üzere UEFA Finansal Kontrol Organı Soruşturma Dairesi’ne (CFCB Investigatory Chamber) gönderilmesine dair kararına karşı Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) nezdinde itiraz başvurusunda bulunulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. 

Derbi öncesi dikkat!
Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren G.Saray’da Fatih Terim’den oyuncularına ikaz geldi. Dünkü antrenmanda hayli keyifli anlar yaşayan oyunculara, 10 gün içinde oynanacak 3 kritik (Bursa-Schalke-Malatya) maç için dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "Zorlu bir sürece giriyoruz. Ciddiyeti elden bırakmamamız gerekiyor. Bu 3 maçı kazanarak Fenerbahçe'nin karşısına daha moralli çıkmalıyız" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...