Galatasaray camiasından Ünal Aysal’a tam destek! Başkanlık yarışına giriyor

Düzenleyen:
Galatasaray camiasından Ünal Aysal’a tam destek! Başkanlık yarışına giriyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, 30 Nisan’da başkanını seçecek. Kritik süreç öncesi başkanlık için adaylığını açıklayan tek isim Metin Öztürk. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek’in adaylık için isimleri geçerken henüz bir açıklama gelmedi. Camianın bir çoğunluğu ise Ünal Aysal’ın göreve geçmesini arzu ediyor. Hamamcıoğlu ve Özbek, Aysal'ın adaylığını açıklaması halinde yolunu açacak.

Galatasaray’da seçim heyecanı başladı. İdari yönden ibra edilmeyen Burak Elmas, bir sezonu tamamlayamadı. 30 Nisan’da Sarı-Kırmızılı kulübün yeni başkanı belli olacak. 

METİN ÖZTÜRK ŞUAN TEK ADAY 

Seçime doğru gidilirken adaylığını açıklayan tek isim Metin Öztürk oldu. Adaylığı söz konusu olan Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek temkinli adımlar atıyor. Camianın çoğunluğu ise Ünal Aysal’ın aday olmasını istiyor. 

Galatasaray camiasından Ünal Aysal’a tam destek! Başkanlık yarışına giriyor

ÜNAL AYSAL’I İSTİYORLAR 

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek, Ünal Aysal'ın seçime girmesi halinde aday olmayı düşünmüyor. Galatasaray'daki seçimi Aysal'ın kaderi belirleyecek. Tek aday olan Metin Öztürk'ün camianın desteğini arkasına alan Aysal'ın karşısına çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...