Galatasaray bozgunu İspanyol basınında

/ Kaynak: İHA
Galatasaray bozgunu İspanyol basınında

SPOR Haberleri  / İHA

Dün akşam oynan UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Real Madrid'in Galatasaray'ı 6-1 yenmesi, İspanyol basınında da büyük yer aldı.

Marka gazetesi, Real Madrid'in 5 golünü atan Benzema ve Ronaldo'nun arasındaki uyuma dikkat çekti. Yıldız oyuncular hakkında bilgilerin de verildiği haberde iki oyuncunun Galatasaray maçındaki performansından söz edildi. Bu arada Marka gazetesi, sarı-kırmızılı yıldız futbolcusu Didier Drogba'nın maçta sakatlanmasını da "Drogba K.O" başlığıyla duyurdu. El Mundo Deportivo gazetesi de Real Madrid'in Galatasaray'ı rahat yendiğini ifade ederek, Real Madrid'in uzun toplar ve kontrataklarla galibiyeti aldığını kaydedildi. El Pais gazetesi ise 33. dakikada Real Madrid'in ilk golünü kaydeden Isco'nun başarısına dikkat çekerek, "Isco kargaşayı çözüyor" başlığını attı. Noticias de Navarra gazetesi de Real Madrid'in Galatasaray karşısında 6-1'lik net bir galibiyet aldığını belirterek, UEFA Şampiyonlar Ligi ilk grup maçında büyük bir başarıya imza attığını kaydetti.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...