Galatasaray - Bayern Münih maçına doğru: Okan Buruk'un tek düşüncesi puan almak

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Galatasaray Manchester United zaferini Bayern Münih karşısında taçlandırmak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk, Bayern maçında amaçlarının iyi futbolu devam ettirmek olduğunu belirterek, "Deplasmanda kazandığımız Manchester United maçından sonra sahamızda Bayern Münih'e karşı inşallah unutulmaz bir gece yaşarız" dedi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında yarın saat 19.45’te evinde Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak. Gruptaki ilk maçta evinde Kopenhag'la 0-2'den geri gelip 2-2 berabere kalan Galatasaray, 2. maçta Manchester United'ı Old Trafford'da devirmişti.

Bayern maçı öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, şunları söyledi:

"KAZANIRSAK MUHTEŞEM OLACAK"

"Buraya 4 puanla çıkıyoruz. Amacımız bu puanı yükseltmek. Kendi sahamızda oynuyoruz. Bunun avantajını, seyircimizle beraber kullanacağız. Takım olarak bu zamana kadar onlara yakışır şekilde mücadele ettik. Bunu sürdürmek istiyoruz. Amacımız iyi futbol. Kazanırsak, bizim için muhteşem olacak. Ama rakibimizin de ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz.

Uzun yıllardır gruplarda kaybetmeyen bir takım. Bunun da farkındayız. Bunların hepsi de bizim için motivasyon. Çok kalitesi, yetenekli, tecrübeli bir takıma sahibiz. Bu maçları çok oynadılar. Maç içinde gelişen her şey farklı. Hepsini kendi lehimize çevirmek istiyoruz. İnşallah yarın bizim için güzel, unutulmaz bir gece olur. Deplasmanda kazandığımız Manchester United maçından sonra sahamızda Bayern Münih'e karşı inşallah unutulmaz bir gece yaşarız."

"BUNDAN İYİ SENARYO OLAMAZ"

Yeni transferlerin takıma önemli katkı verdiğini belirten Okan Buruk, "Sadece Ndombele üzerinden giderseniz, o bize en son katılan oyuncu. Zaten yüzde 50 ile bize geldi. Antalyaspor maçında oynadı ve olumlu işler yaptı. Ligde arka arkaya 8 galibiyet aldık, Şampiyonlar Ligi'nde 4 puandayız. Bundan iyi bir senaryo bence olamaz. Buna farklı şeylere bağlarsak, bence takımın hakkını da yemiş oluruz.

Burada herkesin payı var. Buradan ayrılıp giden Yunus'un da hakkı var. Onlara çok inanıyorum, güveniyorum. Çok iyi durumdalar ve çok çalışıyorlar. Burada oyuncuların olumlu işler yaptığını ve bundan sonra bunu arttıracağını düşünüyorum.

NELSSON'UN YEDEK KALMASI

Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson'un takım için önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Okan Buruk, "Onunla dün tekrar konuştuk. Oynamadığı için mutsuz ama onun bölgesinde oynayan formda bir futbolcu var. Zamanı geldiğinde o da oynayacak. Bu takımda herkes oynayacak. Performansa göre değerlendirme yapıyoruz. Nelsson şimdi oynamıyor ama bizim da önemli oyuncularımızdan biri. Çalışmasına devam ediyor. Bütün oyuncularımıza ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK 1 PUANA RAZI MI?

'Maç oynanmadan size bir puan verseler, kabul eder misiniz?' sorusuna sarı-kırmızılıların teknik direktörü, "Kura çekildiğinde grubun favorisi Bayern Münih'ti. Şampiyonlar Ligi favorilerinden biriyle oynuyoruz. O yüzden buradan alınacak her puan, ekstra puan olacak bizim için. İkincilik yolunda bize önemli bir avantaj sağlayacak. O yüzden iki maçtan toplayacağımız puanlar, ekstra olacak. Çıkıp bu maçta elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye cevap verdi.

Galatasaray - Bayern Münih maçına doğru: Okan Buruk'un tek düşüncesi puan almak

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...