Galatasaray afet bölgesinde... Kahramanmaraş'a konteyner kent kuruluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray afet bölgesinde... Kahramanmaraş'a konteyner kent kuruluyor

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, depremden etkilenen afet bölgeleri Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay’a gitti. Sarı-kırmızılı kulüp tarafından kurulacak konteyner kentlerin detayları hakkında Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve diğer yetkililerle görüşmeler gerçekleştirildi.

Bölgede depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Dursun Özbek ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Kahramanmaraş ve Hatay’da yardımların toplandığı depoların yanı sıra ultrAslan tarafından kurulan Maraş Yardım Deposunu ziyaret etti.

MARAŞ'A KONTEYNER KENT KURULUYOR

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından kurulacak konteyner kentlerin detayları hakkında Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve diğer yetkililerle görüşmeler gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya bulunurken Hatay’daki ziyarette Hatayspor Başkanvekili Aydın Toksöz de yer aldı.

Galatasaray afet bölgesinde... Kahramanmaraş'a konteyner kent kuruluyor

Dursun Özbek, Divan Kurulu şubat ayı olağan toplantısında Kahramanmaraş merkezli olan depremlerden etkilenen vatandaşlar için yaptıkları çalışmaları hakkında konuşmuş ve şunları söylemişti:

SPORCULAR MAAŞLARINDAN VAZGEÇTİ

"İlk andan itibaren burada sadece bağış toplamak yeterli değil, bu işin finansal yapısını da yönetmek gerekiyordu. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla bu finansal yapının oluşması için gerekeni yaptılar. Herkes o kadar sorumluluk aldı ki bazı şeyler insanı şaşırtıyor.

Örneğin sporcularımızın birçoğu aylık maaşlarını depremdeki yardım faaliyetlerini desteklemek için üzere maaşlarını almaktan vazgeçtiler. Derneklerimiz derhal inisiyatif aldılar. Onlara da teşekkür ediyorum. 2 gün evvel sabaha kulübe geldiğimde araba duruyordu. Stada girmeden beni karşıladı. ‘Başkanım, ben mimarım, bağışlayabilecek bir arabam var. Ben de katkı vermek istiyorum. Size teslim etmek istiyorum. Bunu lütfen satın, yardım için kullanın’ dedi. Camiamızla ne kadar iftihar etsek azdır. Bu güveni, bu duyguları biz Türkiye’de yaymışız."

Galatasaray afet bölgesinde... Kahramanmaraş'a konteyner kent kuruluyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Rasim iğde 20 Şubat 2023 02:05

Yaraları sarmak için gösterilen duyarlılığa çok teşekkür ediyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...