Galatasaray 2 takviye yaptı, 5'i yolda

Düzenleyen:
Galatasaray 2 takviye yaptı, 5'i yolda

SPOR Haberleri

Belhanda ve Gomis’i bitiren sarı-kırmızılılar, stopere sağ ve sol beke, sağ kanat ile orta sahaya takviye yapacak

2016-17 sezonunda taraftarının önüne yepyeni, iddialı bir takım çıkarmak isteyen sarı-kırmızılılarda, transfer komitesi çalışmalara ara vermiyor. Bruma’nın satışından gelen sıcak parayı Belhanda ve Gomis transferlerinde tüketen G.Saray’da, Riva ihalesiyle derin bir nefes alan Başkan Dursun Özbek, keseyi ağzına kadar açtı. Teknik Direktör Igor Tudor’un verdiği rapor doğrultusunda 7 bölge belirleyen Sportif Direktör Cenk Ergün, santrfor ve 10 numara transferlerini resmen sonuçlandırırken, hedef diğer 5 bölge için görüşülen isimleri de resmiyete dökmek. Diğer 5 transfer de şu bölgelere olacak: Stoper, sağ ve sol bek, sağ kanat, orta saha...
Son durumları ne?
Yönetim aslında yeni stoperini bulup prensipte anlaşmıştı. Napoli’nin savunmacısı Chiriches bu hafta için İstanbul’a gelme sözü vermişti fakat Napoli kulübü son dakikada pürüz çıkarınca plan bozuldu. Orta saha konusunda da Musa Çağıran için de Osmanlıspor’la el sıkışılmıştı ama sarı-kırmızılılar daha sonra acele etmemeye karar verdi. Sağ bek adaylarını Juanfran ve Tete olarak belirleyen G.Saray’da stoper konusunda son olarak ön plana çıkan isim Brezilyalı Maicon’du. 28 yaşındaki stoper için nabız yoklayan sarı-kırmızılılar Sao Paulo’dan “Oyuncunun fiyatı 6,5 milyon avro” cevabını aldı. Transfer harekâtını son sürat sürdüren G.Saraylı yöneticiler transferleri temmuz sonuna kadar bitirmeyi hedefliyor. 

EFSANE HAGİ’DEN MESAJLAR:
Şeref ve pişmanlık

Sarı-kırmızılı kulübün unutulmaz futbolcusu ve eski çalıştırıcısı Gheorghe Hagi, Galatasaray’dan teklif almadığını ve Avrupa’da başarılı olacak bir takıma gitmek isteyeceğini açıkladı. Rumen teknik adam “Galatasaray’a transfer olduğumda özel bir madde koydurdum sözleşmeme. O da şuydu; Avrupa’da başarılı olursak Hagi özel prim alır. Hem Hagi, hem de Galatasaray kazandı. Şu anda Galatasaray’dan teklif aldığım yönündeki haberler gerçek değil, spekülasyon” ifadelerini kulladı. 
İyi bir proje olmalı
Hagi sözlerini şöyle sürdürdü: Ama bir zaman gelecek, bir takımla Avrupa’da tekrar çok güzel işler yapacağım. Galatasaray’a gelmek benim için şeref olur, ama çok çok iyi bir proje olmalı. İlk dönemimde hatalar yaptım. Türkiye Kupası’nı aldığımda bile doğru düzgün kutlama yapamadık. İkinci dönemimde zor bir zamanda çağırdılar, belki hayır demeliydim. Faturasını ödedim, sürekli önüne bakacaksın” ifadelerini kullandı. Sneijder için de “Fantastik bir oyuncu, inanılmaz şeyler kazandı. Kariyere bakar mısınız? Çok yönlü, çok beğendiğim bir oyuncu” yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...