Galatasaray 17 yaşındaki forvet Amine Benfriha için menajeriyle İstanbul'da bir araya geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray 17 yaşındaki forvet Amine Benfriha için menajeriyle İstanbul'da bir araya geldi

SPOR Haberleri

Bu yaz yaptığı transferlerle dünya çapında adından söz ettiren Galatasaray, bu kez de geleceğe yatırım yapmak için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılı kulübün scout ekibi raporu doğrultusunda Standar Liege'in 17 yaşındaki santrforu Amine Benfriha'nın menajeri İstanbul'a davet edildi ve transfer görüşmesi gerçekleşti.

Galatasaray'ın Belçika devi Standart Liege'in genç yeteneği Amine Benfriha'yı kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı iddia edildi. Fransız basınında çıkan habere göre; Standart Liege'le 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 17 yaşındaki santrafor, Galatasaray'ın radarında.

TRANSFER GENÇ TAKIMA

Benfriha'nın temsilcileri sarı kırmızılı yöneticilerle görüşmek için bugün İstanbul'a geldi. Haberde Galatasaray projesinin oyuncu için cazip olduğu ifade edildi. Transfer gerçekleşirse Amine Benfriha bir süre altyapıda forma giyecek.

Cezayir asıllı Belçikalı genç futbolcu bu sezon 19 yaş altı takımında 2 maçta forma giydi ve toplam 95 dakika sahada kaldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...