Galatasaray 12 eksikle çalıştı

Galatasaray 12 eksikle çalıştı

SPOR Haberleri

Süper Lig'in ilk haftasında G.Antepspor'la karşılaşacak olan Galatasaray, iki günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına başladı.

Süper Lig'in ilk haftasında G.Antepspor'la karşılaşacak olan G.Saray, iki günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına başladı. Milli takımlarda bulunan 12 futbolcunun yer almadığı çalışmada, sarı-kırmızılılar dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra A2 takımı ile yapılan antrenman maçı 1-1 bitti. Golleri A Takım adına Hakan Balta ve A2 Takımı adına Erdi kaydetti.
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim,
derbide forma vermediği Burak Yılmaz'la ilgili, "Oynamadığı için mutsuz. Ben böyle çok oyuncu gördüm. Konuşur, hallederiz" dedi
KRİZ ÇÖZÜLECEK
G.Saray, ezeli rakibi F.Bahçe'yi mağlup ederek TFF Süper Kupa'yı kazanmanın keyfini yaşayacağı dönemde Burak Yılmaz kriziyle boğuşuyor. Süper Lig'de son iki sezonun "Gol Kralı" unvanlı isminin derbide 1 dakika bile olsa sahaya çıkmaması ve kupa seremonisi sırasında mutsuz tavırları camiada dedikodu kazanlarını iyice kaynattı. Karşılaşma sonrası bir muhabirin 'Seni bekliyoruz' sözüne "Artık başkalarını beklersiniz" şeklinde cevap vererek yangına körükle giden Burak Yılmaz'la ilgili, "Az para kazandığı için mutsuz. Oynatılmadığı için 'Sakatım' diyor" gibi sayısız iddia ortaya atıldı. Burak'la ilgili sessizliğini koruyan Teknik Direktör Fatih Terim'in yakın çevresine krizin çözüleceğini söylediği öğrenildi.
BURAK BİN PİŞMAN
Tecrübeli teknik adamın Burak Yılmaz kriziyle ilgili yakın çevresinin ısrarlı soruları karşısında, "Burak oynamadığı için mutsuz. Oynamak istemesi de çok doğal. Ancak sakatlıktan yeni çıktığı için oynatmayı düşünmedim. Ben teknik direktörlük hayatımda böyle çok oyuncu gördüm. Neler yapılması gerektiğini de iyi bilirim. Kimse merak etmesin, o benim golcüm. Onun gibi bir oyuncuyu kaybedecek değiliz. Milli Takım dönüşü konuşur, hallederiz" ifadelerini kullandığı belirtildi. Burak Yılmaz'ın da yaşanan olaylardan dolayı hayli üzgün olduğu ve bugün Fatih Terim'le bir araya gelerek konuyla ilgili bir konuşma yapacağı öğrenildi. Golcü futbolcunun, Terim'den özür dileyerek, yanlış anlaşıldığını söyleyeceği ifade edildi.

Ercan YILDIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...