Futbolun bittiği an

Düzenleyen:
Futbolun bittiği an

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler, Alper, Volkan Şen, Nani ve Robin van Persie'nin golleriyle farka giderken, bitime 1 dakika kala sahaya giren bordo-mavili taraftarlar, tıpkı 2 sezon önce olduğu gibi maçı tatil ettirdi

MURAD TAMER

F.Bahçe önceki gün Beşiktaş'ın Akhisar'da takılmasıyla ayağına gelen fırsatı tepmedi. Sarı-lacivertliler çekinerek gittiği Trabzon'dan güle oynaya zaferle ayrıldı: 4-0. Maç tatil edildi ama TFF bu karşılaşmayı F.Bahçe lehine bu skorla tescil edecek ve Beşiktaş’la puan farkı üçe inecek. Kısacası şampiyonluk yarışı yeniden alevlendi. İlk 15 dakikada topla daha çok oynayan taraf bordo-mavililerdi ama pozisyon bulamıyordu ev sahibi ekip. F.Bahçe aynen Torku Konya ile kupada oynadığı maçtaki gibi bir anda parladı. Alper Potuk 23'te, Volkan Şen 27'de sahneye çıkıp iki farkla öne geçirdi F.Bahçe'yi: 2-0. Mustafa Yumlu, Akakpo ve Cavanda'nın yoklukları gollerde bariz olarak hissedildi. Bordo-mavililerin formsuz savunmacıları golleri seyretmekle yetindi. 
Penaltı es geçildi
Sahada gezinen rakibi karşısında sezonun en rahat maçını çıkaran F.Bahçe üst üste gelen gollerle farkı daha da açtı. Maçın kilidini çözen isim 56'da Nani oldu. İkinci golde asist yapan Portekizli yıldız ceza yayında buluştuğu topu ağlarla buluşturdu: 3-0. Van Persie 62'de kazanılan frikiği gole dönüştürürken kaleci Onur Kıvrak'ın hatası büyüktü: 4-0. Topa sahip olduğunda bile taraftarları tarafından yuhalanan bordo-mavili futbolcular hiç bir varlık gösteremiyordu. Son dakikalarda altıncı hakem Volkan Bayarslan'a yapılan saldırı futbolumuz adına utanç ve korku vericiydi. Avni Aker'de tatil edilen ama bitmeyen maçın  sonucu ise F.Bahçe adına tarihiydi: 4-0. 

Futbolun bittiği an

TRABZON’DA YİNE OLAYLAR ÇIKTI HAKEME YUMRUK ATILDI

Şimdi ne olacak? Hakeme fiziki saldırı nedeniyle Bülent Yıldırım’ın tatil ettiği Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinin faturası kabarık olacak. Çünkü Trabzonspor’un dosyası kabarık… 2012’de Emre-Zokora kavgası ile alevlenen sonrasında soyunma odası koridorlarına kadar giden ve hemen hemen her maçta şiddeti artan olaylar 2014’te yine Bülent Yıldırım’ın yönettiği bir Fenerbahçe maçında saha olayları nedeniyle tatil edilmişti.  O korku ve acı sonla biten film tekrar vizyona girdi! Hem de bu kez fiziki saldırı boyutuna geçti. Bu sezon Gaziantepspor maçında hakemin mahsur kalmasına neden olan olaylar dün gece Fenerbahçe maçında 6. hakem Volkan Bayarslan’a tekme ve yumruklu saldırı ile sonuçlandı. Saldırıya neden olarak iki kulüp arasındaki hesaplaşma değil bu sezonki hakemlerin yönetimi (Galatasaray maçındaki Deniz Ateş Bitnel gibi)   gösterildi. G.Antep karşılaşmasında 2 maç ceza alan Trabzonspor için aynı sezon içerisinde saldırı eyleminin gerçekleşmesinden dolayı en az 5 maç saha kapatma ve ağır para cezası yolda.

Futbolun bittiği an

TFF acil toplanıyor

Tatil edilen olaylı maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu resmi siteden “Müsabakayla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu tarafından verilecektir” açıklaması yapıldı. Federasyon yönetiminin bugün acil olarak toplanması ve kısa sürede karar vermesi bekleniyor.

Futbolun bittiği an

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...