Futbolculardan derbi yorumu

Futbolculardan derbi yorumu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Veli Kavlak, Fenerbahçe karşısında maça çok kötü başladıklarını söyledi.

Veli: 2. yarıda baskı kurduk- Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Veli Kavlak, Fenerbahçe karşısında maça çok kötü başladıklarını söyledi. Siyah-beyazlı futbolcu, "Sonra toparladık ve baskı kurduk. İkinci yarı baskı kurduğumuz anda, kırmızı kart gördük. İster istemez geriye çekildik. Galibiyet için pozisyonumuz vardı. Motta o hareketi yapmak zorunda kaldı" şeklinde konuştu.
Uğur: Dostça bir maç oldu- Beşiktaşlı futbolcu Uğur Boral, Fenerbahçe ile yaptıkları derbi maçın dostça geçtiğini söyledi. Tecrübeli oyuncu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, adına yakışır bir derbi maçın oynandığını ifade etti. Her iki ekibin de galibiyeti çok istediğini vurgulayan Uğur, "10 kişi kaldıktan sonra mücadelemiz takdire şayandı. Herkes güzel bir derbi izledi. Güzel futbol ve mücadelenin yanı sıra dostça derbi oldu. Dostça olduğunun altını çizmek lazım. Futbol adına güzel bir gündü" diye konuştu.
Dany: Kuralı bilmiyordum- Beşiktaş'ın ara transferde G.Saray'dan kiraladığı Dany, sarı kart gördüğü pozisyonla ilgili itirafta bulundu. Siyah-beyazlı oyuncu, "Bilseydim böyle hareket etmezdim. Kuraldan haberim yoktu. Bana kalırsa rakip oyuncular da kuralla ilgili şaşkınlık yaşadılar" dedi. Dany, 1-1 biten maç içinse "Ligdeki durumumuz açısından önemli bir puan aldık. Artık gelecek karşılaşmalara bakacağız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...