Futbola yasal dinleme geliyor

Futbola yasal dinleme geliyor

SPOR Haberleri

Yorumcu Erman Toroğlu, gözlemcilerin hakemler arasındaki telsiz konuşmalarını dinleyerek raporlarında bu konuşmalara da yer vereceklerini yazdı.

Erman Toroğlu'nun Sabah Gazetesinde yer alan yazısından öne çıkan satır başalrı şu şekilde;

"Ne olacak bizim takımın hali"nden sonra yeni moda "Ne olacak bu statların ve bu seyircinin hali?" Her takım kendi stadının zeminini düzeltmeye uğraşıyor ama futbolda olmazsa olmaz olan 'seyirci' meydanda yok!

...Bakınız düzgün yöneticiler de yok mu? Mutlaka var! Bunlar futbolcuların paralarını zamanında öderler, devlete de borçları yoktur. Ama bunlar azınlıktalar. Çoğunlukta olanlar 'Cambaz' grubu.
Birçok futbol kulübünün yönetim kurulunda seyirciden sorumlu yönetici vardı. Bunlar hakiki seyirciyle değil amigolarla temas kurarlar. Onlara küllüyetli miktarda bilet verirler. Bu amigolar bu biletleri satarlar ve maçlara da kendi adamları ile birlikte tekrar bedava girerler. Bir büyük takımın yöneticisi bir gün şöyle dedi bana; "Erman hocam bizim şu isimdeki amigonun çay ocağı var. Dikkatini çekerim kahvehanesi yok! Ama altında BMV'si var." Bunların örnekleri çok. Bizim alem 40 kişi, hepimiz birbirimizi biliyoruz.

Hakem, çizgi hakemleri, yardımcı hakemler ve 4. hakem arasındaki telsiz konuşmaları ve verilen kararların rezaletinden sonra önümüzdeki sezon hakemleri takip eden gözlemcilere de telsiz verileceğini duydum. Hakemlerin aralarında ne konuştuklarını kayda alıp raporlarına yazacaklarmış. Bence çok yerinde bir karar. Hem de yasal dinleme, gayri yasal değil!"
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...