Futbol sahalarında görülmemiş olay

Futbol sahalarında görülmemiş olay

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Beşiktaş-Adana Demirspor maçında siyah-beyazlı futbolcular sahalarda ender görülecek bir fair-play'e imza attı

Yusuf Ziya Öniş Stadı'ndaki maçın 22. dakikasında Adana Demirsporlu Hakan'ın Veli Kavlak'a kontrolsüz girişi sonrası hakem Suat Altınboğa futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Bunun üzerine Adana Demirsporlu oyuncular itiraz ederken 1-0 geride olan Beşiktaşlı futbolcular da araya girdi ve pozisyonun kırmızı kartlık olmadığını ifade ettiler. Bunun üzerine hakem Altınboğa kararını değiştirip bu kez sarı kart gösterdi. Böylece Hakan oyuna devam etti. Bundan dört dakika sonra bu kez fair-play sırası Adana Demirspor'daydı. Konuk ekip oyuncuları hızlı çıktıkları atakta Beşiktaş savunmasını ikiye iki yakaladı ancak bu esnada, sakatlanan Beşiktaşlı Atiba Hutchinson'ın yerde olduğu görüldü. Demirsporlu futbolcular bunun üzerine atağı kesip toğu dışarı attılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...