Fuat Çapa'dan Caner sitemi, 'Ersun hoca çıkardığına göre..'

Fuat Çapa'dan Caner sitemi, 'Ersun hoca çıkardığına göre..'

SPOR Haberleri

Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Caner Erkin'in tartışılan pozisyonunu yorumlamaktan kaçınırken Ersun Yanal'ın hamlesine vurgu yapmayı tercih etti.

Fenerbahçe'ye uzatmalarda gelen golle yenilen Erciyesspor'da Caner tepkisi var! Kayseri ekibinin teknik direktörü Fuat Çapa, kırmızı kart tartışmalarına konu olan ve Ersun Yanal tarafından 42. dakikada apar topar oyundan alınan Caner için "Ersun hoca orada bir şey görmeseydi Caner kalitesindeki bir oyuncuyu devrenin bitimine 3 dakika kala değiştirmezdi" yorumunda bulundu.

2-1 yenildikleri Fenerbahçe maçı sonrası NTV Spor'un canlı yayınında Erbatur Ergenekon'un sorularını yanıtlayan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa öncelikle maçı değerlendirdi.
nbsp;
"Maç beklediğimiz ve istediğimiz gibi gitti" diyen Çapa, Fenerbahçe'nin maçlarda devrelerin ilk 15 ve son 5 dakikasında baskılı olduğunu bildiklerini vurguladı. Fenerbahçe'nin bu şekilde ilk golü bulduğunu, ardından kendilerinin beraberliği sağladıklarını hatırlatan Çapa, "1-1'den sonra kontraataklar yakaladık, son pas ve vuruşları iyi yapsak öne geçerdik" dedi.
nbsp;
İkinci yarıda Fenerbahçe'nin baskılı oynuyor gözükse de çok pozisyon üretemediğini savunan Fuat Çapa, "Kalecimizin çıkardığı iyi toplar var ama bizim de kaçırdığımız pozisyonlar var. Taktiksel anlamda iyi oynadık, iyi mücadele ettik ama sonuç bizi memnun etmedi" diye konuştu.
nbsp;
Sarı kartı bulunan Caner'in rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası 2. sarıdan veya kırmızıdan atılması gerektiği yönündeki tepkilerin sorulması üzerine ise Fuat Çapa, pozisyonu yorumlamaktan kaçındı. "Pozisyona sonra bakmak lazım" diyen Çapa ardından sözlerini şöyle sürdürdü: "Caner bu sezonun en flaş ismi. Fenerbahçe'ye ve Milli Takım'a yaptığı katkılar üst düzey. Bu tip bir oyuncunun 42. dakikada değişmesi normal değil. Ersun hoca orada birşey görmeseydi Caner kalitesindeki bir oyuncuyu devrenin bitimine 3 dakika kala değiştirmezdi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...