Fred Süper Kupa'da oynayacak mı? Fred Galatasaray maçında var mı? FB GS maçında olacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fred Süper Kupa'da oynayacak mı? Fred Galatasaray maçında var mı? FB GS maçında olacak mı?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa karşılaşmasında mücadele edecek. Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fred'in karşılaşmada forma giyip giymeyeceği ise araştırıldı. Peki, Fred Süper Kupa'da oynayacak mı? Fred Galatasaray maçında var mı? FB GS maçında olacak mı?

Fred Süper Kupa'da oynayacak mı, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. 29 Aralık günü Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Süper Kupa maçında mücadele edecek iki takımın da taraftarları Fred'in forma giyip giymeyeceğini araştırıyor. Arama motorlarında aratılan Fred Süper Kupa maçında var mı? Fred Galatasaray maçında oynayacak mı? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

FRED SÜPER KUPA MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Mondihome Kayserispor maçında Fred ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kart görmüştü. Futbolseverler bu nedenle Fred Süper Kupa maçında var mı, yok mu? merak ediyor. PFDK Fred'e 3 maç ceza verirken Mert Hakan'a 2 maç ceza verdi.  Fred ve Mert Hakan Süper Kupa maçında forma giyebilecek.

SÜPER KUPA MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Heyecanla beklenen karşılaşma Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da yer alan (King Saud University Stadium) Al- Awwal Park Stadyumu’nda oynanacak.

Fred Süper Kupa'da oynayacak mı? Fred Galatasaray maçında var mı? FB GS maçında olacak mı?

GALATASARAY - FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Süper Kupa maçı 29 Aralık günü oynanacak.

GS - FB SÜPER KUPA KARŞILAŞMASI HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

29 Aralık günü oynanacak olan Süper Kupa maçı ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...