Fransa'da Ribery rüzgarı esiyor

Fransa'da Ribery rüzgarı esiyor

SPOR Haberleri

Fransa, Beyaz Rusya'yı Ribery'nin etkili oyunuyla 4-2 yendi. Dünya Kupası 2014 Elemeleri I Grubu'nda Fransa ile Beyaz Rusya Belarus'ta karşı karşıya geldi

Dünya Kupası 2014 Elemeleri I Grubu'nda Fransa, Beyaz Rusya'yı Ribery'nin etkili oyunuyla 4-2 yendi. Dünya Kupası 2014 Elemeleri I Grubu'nda Fransa ile Beyaz Rusya Belarus'ta karşı karşıya geldi. Bol gollü mücadeleyi 4-2 Fransa kazandı. Konuk ekibin gollerini 47. dakikada (pen.) ve 64 dakikada Franck Ribery, kaydederken diğer goller 70'te Samir Nasri ve 73. dakikada Paul Pogba'dan geldi. Beyaz Rusya ise 32. dakikada Egor Filipenko ve 58'de Timofey Kalachev ile skorlar bulsa da puan için yeterli sayıyı bulamadılar. Fransa bu skorla birlikte puanını 14'e yükselterek İspanya'nın arkasından 2. sırada yer aldı.. Gruptan çıkma şansı olmayan Belarus ise 4 puanda kaldı. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...