Fransa'da kaos! Mbappe'den 'Zidane' sözlerine sert tepki: Saygısızlık yapmayın

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fransa'da kaos! Mbappe'den 'Zidane' sözlerine sert tepki: Saygısızlık yapmayın

SPOR Haberleri

2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin'e mağlup olan Fransa'da futbol dünyası karıştı. Futbol Federasyonu Başkanı Noel le Graet'in Zidane hakkında sarf ettiği sözler büyük tepki toplarken, yıldız futbolcu Mbappe de federasyon başkanını sert bir dille eleştirdi.

Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet'in Zinedine Zidane hakkında yaptığı açıklama, Fransız yıldız Kylian Mbappe'yi kızdırdı.  2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin'e kaybeden Fransa’da milli takımın başına Zinedine Zidane’nın geçeceği iddia edilmişti. Fransa Futbol Federasyonu, bu söylentilerin ardından Didier Deschamps’ın sözleşmesinin 2026 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

"TELEFONU AÇMAM BİLE"

Deschamps ile olan sözleşmeyi 2026'ya kadar uzattıktan sonra kendisine yöneltilen "Zidane artık Brezilya'nın başına mı geçer?" sorusuna "Umrumda değil, dilediği her şeyi yapabilir. Onunla hiç görüşmedim. Zidane benimle iletişime geçmek isterse ne mi olur? Telefonu açmam bile" şeklinde cevap veren Le Graet'in sözleri yoğun tepkilere sebep oldu.

Gelen tepkiler üzerine Fransa Spor Bakanı Amelie Oueda-Castera, "Onun gibi futbol ve spor efsanesine utanç duyulacak ve saygısızca ifadeler. Zidane için söylenen sözler için özür dilerim" şeklinde konuştu.

MBAPPE'DEN TEPKİ: ZIDANE FRANSA'DIR, SAYGISIZLIK YAPMAYIN

Fransız yıldız Kylian Mbappe de sosyal medya hesabından konuyla ilgili görüşlerini paylaştı. 24 yaşındaki futbolcu, "Zidane Fransa'dır, öyle bir efsaneye bu şekilde saygısızlık yapmayın" dedi.

Zidane, son olarak İspanya 1. Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'in teknik direktörlüğü görevini 2021 yılında bırakmış ve sonrasında başka takım çalıştırmamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...