Francisco Calvo'nun kariyerinde bir ilk! Konyaspor'da Abdülkerim Bardakçı'nın yeri Kosta Rikalı stoperle doldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Francisco Calvo'nun kariyerinde bir ilk! Konyaspor'da Abdülkerim Bardakçı'nın yeri Kosta Rikalı stoperle doldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Konyaspor, Kosta Rikalı stoper Francisco Calvo ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. MLS'te San Jose Earthquake forması giyen 29 yaşındaki futbolcu Francisco Calvo, Abdülkerim Bardakçı'nın yerini dolduracak. Calvo kariyeri boyunca Amerika dışında hiç oynamadı.

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda basına kapalı gerçekleşen imza töreninde Calvo kendisini 2+1 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kosta Rika takımlarından Herediano alt yapısında yetişen Calvo, son olarak ABD Major Ligi takımlarından San Jose forması giydi.

Calvo 2021-2022 sezonunda ABD Major Ligi'nde Chicago Fire takımıyla 17, San Jose takımıyla da 13 maçta görev aldı ve 3 gol kaydetti.Geçen sezon Süper Lig'i 3. sırada bitiren teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor, şimdiye kadar 11  transferi açıkladı.

Sağ beke Cebrayil Karayel ve Amet Oğuz'u alan Yeşil-Beyazlılar, Hırvatistan Ligi'nde geçen sezon 11 gol, 9 asistlik performans sergileyen Hırvat kanat oyuncusu Robert Muric transferiyle dikkat çekmişti. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan 26 yaşındaki yıldız için Rijeka'ya ne kadar ödendiği bilinmiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...