Formula 1 pilotu sakatlandı

Formula 1 pilotu sakatlandı

SPOR Haberleri

Ferrari sürücüsü İspanyol Fernando Alonso'nun menajeri, Alonso'nun sakatlandığını Twitter'da paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu.

Fotoğrafta, 32 yaşındaki Formel 1 sürücüsü Fernando Alonso bir sedye üzerinde görülüyor. Bataniyeyle sıkıca sarılan Alonso'nun boyun kısmının ise sarılı olduğu görülüyor. Dünyaca ünlü Formel 1 sürücüsü Alonso'un omurgasından sakatlandığı belirtildi. nbsp; Fernando Alonso Abu Dabi GP'de ikinci pit stop çıkışında piste birbirine çok yakın olan Felipe Massa ve Jean-Eric Vergne'in arasında çıkmış, Vergne'i geçmek için hemen hamle yaparak önce KERB'lerein üzerinden uçmuş, sonrasında ise asfalt kaçış alanına taşarak geçişi gerçekleştirmişti. Geçiş yarış sonrası hakemler tarafından uzun süre incelenirken, hakemler Alonso'nun beşinciliğini tescil etmişlerdi. Alonso ceza almaktan kurtulmuştu. (Ntv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...