Forma savaşını Cristian kazandı

Forma savaşını Cristian kazandı

SPOR Haberleri

Aykut Kocaman'ın prensi sonunda Ersun Yanal'ın da gözüne girdi. Brezilyalı son maçlarda yükselen formu, Rize maçındaki şovuyla Meireles'i tribüne yolladı.

Kontenjan sebebiyle lejyonerler arasında yaşanan forma savaşında hiç şüphesiz en zorlu olanı orta sahadaki Cristian-Meireles mücadelesiydi. Mehmet Topal, Alper Potuk, Emre Belözoğlu gibi yerli isimlerin arasında sadece bir tek yabancıya yer vardı. Tek forma için 3 talipten ilk elenen Holmen oldu. Sonrasında ise Meireles ile Cristian arasında kıran kırana bir yarış başladı. Sambacı, Aykut Kocaman'ın prensiydi ama Ersun Yanal'ın tercihi Portekizli oldu. Avrupa'da oynanan 4 maça 11'de başlayan Meireles, ligde de Ersun Yanal'ın favorisiydi. Cristian'ın mutsuz olduğu takımdan ayrılacağı haberleri çıkamaya başlamıştı ki, sambacıdan müthiş bir çıkış geldi. Özellikle Galatasaray derbisinde attığı golden sonra Cristian'a bir haller oldu. Rize maçındaki frikik golü ve Webo'ya yaptığı gollük orta ise sambacı Meireles'i solladı. Beşiktaş derbisinde gördüğü kırmızı kartla tepki toplayan Meireles'in cezası bitti ama Ersun Yanal'ın da tercihi netleşti. Yanal, Cristian'dan vazgeçmeyeceği için Portekizli tribünde oturacak. Attığı 2 gol, yaptığı 2 asistin yanı sıra hem hücumda hem de savunmada takıma daha fazla katkı sağlayan Cristian'ın savaşarak kazandığı kolay kolay bırakmaması bekleniyor. Bu arada Ersun Yanal, Akhisar karşısında cezalı Caner'in yerinde Hasan Ali'yi hazırlarken, Egemen'in iyileşmesi yüzleri güldürdü. Yanal, ayrıca forvet hattında da rotasyona gidecek ve Emenike'yi yedek soyundurarak Rize'de galibiyeti getiren Webo'yu ödüllendirecek. gt; M.Emin ULUÇ/TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...