Forma kaplanın ağzında

Düzenleyen:
Forma kaplanın ağzında

SPOR Haberleri

Rekabetçi bir takım oluşturmak isteyen “Sonuna kadar mücadele” diyen Ersun Yanal, formanın ucuz olmadığını vurguluyor

Trabzonspor’da ikinci kamp dönemi başladı kafile Macaristan’a demir attı. İlk etabı Slovakya’da geçiren ve ikinci bölüme geçen Karadeniz ekibinde teknik direktör Ersun Yanal öğrencilerine beklentisini hatırlattı. Asla pes etmeyen ve sonuna kadar mücadele eden ve bir takım… Ki takım içindeki rekabeti de önemseyen Ersun Yanal kampa Uğurcan Çakır, Furkan Taş, Hasan Batuhan Artarslan, Ramazan Övüç, Abdülkadir Ömür, Semih Karadeniz, Yusuf Yazıcı, Muhammet Beşir ve Gökhan Alsan gibi gençleri de götürdü. Macaristan kampı onlar için de önemli bir fırsat olacak. 
Gözler yeni transferlerde
Satışa çıkarılan isimlerin gitmesini bekleyen bordo-mavililer şu ana kadar 4 isimle anlaşma sağladı. İbanez’le görüşmelere başlandığı duyurulurken, Sheidaev’i kadrosuna katan, Durica’ya imza attıran ve  Bero’yu da KAP’a bildiren Trabzonspor’da yolu gözlenen isimler golcü Fabian Castillo ve Lazio’nun orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi … Bu isimlerin de kampın son bölümlerine katılmasının ardından Ersun Yanal’ın kafasındaki  11’i şekillendirmesi bekleniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...