Florya'da Lucescu rüzgârı

Florya'da Lucescu rüzgârı

SPOR Haberleri

Lucescu, Aysal, Arıboğan, Bülent Tulun, Mancini eski yöneticiler Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ile birlikte Florya'da yemek yedi.

Galatasaray-Shakhtar Donetsk maçı sonrası Teknik Direktör Mircea Lucescu, Başkan Ünal Aysal, CEO Lütfi Arıboğan, danışman Bülent Tulun, Roberto Mancini eski yöneticiler Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ile birlikte Florya'da yemek yedi. Aysal'ın, Rumen Hoca'yı görmeye giden Dürüst ve Albayrak'a "Yemekte bulunun burası da sizin yuvanız" diyerek ikiliyi ikna ettiği belirtildi. Lucescu, "Maçtan daha önemli olan bence, yeniden Florya'da olmak ve bu havayı solumak" dedi. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ise "Shakhtar çok özel bir takım ve Lucescu da benim çok yakın dostum. Burada olmalarından dolayı mutluluk duyuyorum" diye konuştu.Tatsız prova
Milli maç arasında Türkiye'ye gelen Mircea Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında Galatasaray'ı 2-1 yendi. Sarı-kırmızılı takımın tek sayısı Yekta Kurtuluş'tan gelirken, konuk ekibin gollerini Ferreira ve penaltıdan Ilsinho kaydetti. Maçın hakemi olan G.Saray tercümanı Mert Çetin'in tereddütsüz penaltı çalması maçın en dikkat çekici anıydı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...