Florian Grillitsch kariyerine İtalya'da devam etme kararı aldı

Düzenleyen:
Florian Grillitsch kariyerine İtalya'da devam etme kararı aldı

SPOR Haberleri

İsmi bir süredir Galatasaray'la anılan Avusturyalı orta saha oyuncusu Florian Grillitsch, kariyerine İtalya'da devam etme kararı aldı. Serbest statüdeki 26 yaşındaki futbolcu Serie A ekiplerinden Fiorentina ile anlaştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Florian Grillitsch defterinin kapandığını söylemiş, Sarı-Kırmızılı yönetim Fredrik Midtsjö transferine ağırlık vermişti.

Sevilla 2 sezon önce 25 milyon euroya aldığı Fransız stoper Jules Koundé'yi Barcelona'ya 50'ye sattı. Katalan devi Raphinha, Lewandowski, Kessie ve Christensen'den sonra bir bomba daha patlattı.

Chelsea'nin İspanyol kaptanı César Azpilicueta, Barcelona'ya transfer olmak istediğini yönetime iletti. 32 yaşındaki sağ bekin 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Barcelona Başkanı Joan Laporta, "Leo Messi'ye borçlu hissediyorum. Kariyerinin sonunu her stadyumda ayakta alkışlayarak Barcelona'da geçirmeyi çok isterim. Bunu gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum. Bu bizim arzumuz, Leo ile niyetim açık” dedi.

Paulo Dybala transferiyle şov yapan AS Roma, PSG'nin Hollandalı orta saha yıldızı Wijnaldum'u kadrosuna katıyor. 31 yaşındaki futbolcu için bonservis pazarlıkları sürüyor.

Juventus'un Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot, AS Monaco yolunda. Oyuncuyla anlaşan Monaco'nun Juve'nin kapını cazip bir teklifle çalacağı yazıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...